Energimedvetenhet Logo

OmicaOrganics

På min resa mot balans har jag hittat många bra produkter. För att återsälla den inre balansen, insåg jag att jag var tvungen att rensa ut alla tungmetaller som min kropp burit på i så många år. Redan som 5-6 åring började man fylla mina tänder med amalgam. Även mjölktänderna fylldes.

Våren 2011 hittade jag MMS, som jag började ta för att rensa ut tungmetallerna ur kroppen. Men det höll på att gå illa, läs mer om det här. MMS frigjorde så mycket tungmetaller att kroppen och de tillskott jag tog, inte kunde ta hand om allt. Jag blev dimmig i huvudet, och alla utmattningssymptom kom tillbaka.

Men hjälpen är alltid nära, om man bara ber om den. Den här gången kom den i form av zeoliter, vulkansand. Negativt laddade partiklar med en härlig effektivitet. En partikel kan attrahera och ta in upp till 15 000 positiva joner. Och tungmetalljoner är positiva joner!

Jag och min son började ta det här preparatet i juli 2011. I början väldigt försiktigt, och med långsam upptrappning. Vis av erfarenhet att det är lätt att överdosera i början, tog vi det lugnt.

Resultatet visade sig efter några månader. Min hjärndimma avtog långsamt, i takt med upptrappningen. Snart kunde jag börja tänka klart, lägga upp strategier osv.

Men det största miraklet var ändå det som hände med sonen. Nästan 7 år gammal, hade han fortfarande inte språket fullt ut. Han kunde inte artikulera ut alla orden, han hade inte något större ordförråd, och han hade inte något större intresse av världen runt omkring sig. Han var ofta arg, slog mig ofta, och skrek ut sin frustration.

Det här förändrades markant efter några månader med zeoliter och kostomläggning. När det gällde kosten, så tog vi under en period bort alla kolhydrater, för att ge bukspottkörteln en chans att återhämta sig. Det gick bra, och idag kan han äta kolhydrater i kombination med proteiner.

När det gäller zeoliterna såg jag att när han kommit upp i en dos av 5 droppar/dag hade mycket av det som störde honom börjat försvinna. Jag tyckte mig kunna ana att han började inkarnera i kroppen på ett sätt han tidigare inte gjort. Han började prata mer och mer, språket utvecklades med raketfart, han började artikulera, och hans närvaro var helt bländande.

Från att ha sprungit omkring som en radiostyrd robot, utan egen kontroll, kunde jag se hur han tog kontroll över sin kropp. Han började intressera sig för VÄRLDEN, vi tittade på kartor över Afrika, han ville se bilder via Internet på jorden osv. Det var som om han plötsligt vaknade upp ur en lång sömn.

Fler mirakel hände. Jag har kämpat i flera år med den rytmiska rörelseträningen, och gjort rörelserna på honom varje kväll. Nu började han göra rörelserna själv! Han klarade av att göra både ryggåkningar och vindrutetorkare själv, och rörelserna var rytmiska!

Haralds kurser har jag lärt mig, och sett hemma i praktiken, hur obalans i lillhjärnan påverkar både talet och förmågan att göra de rytmiska rörelserna rytmiskt. Harald pratar även om att tungmetaller gärna lägger sig i lillhjärnan. Och nu började allt det här släppa. Teorier jag lärt mig, visade sig stämma i praktiken. För mig är det här ett mirakel! Jag börjar få tillbaka min pojke, som han är tänkt att vara!

En liten varning bör tilläggas, om man tar zeoliter under en längre tid. Negativa partiklar attraherar alla positiva joner. Även om zeoliterna är selektiva för tungmetaller enligt den här rapporten, så tar de naturligtvis upp andra joner åxå. Det kan inte vara någon tillfällighet att samma företag som säljer zeoliter även säljer produkter med spårmineraler. Vi använder oss av SuperIonic.

Tillverkaren laddar zeolitflaskan med mineraler, men jag har sett att långvarig användning av zeoliter påverkar järnhalten.

Jag tänker så här, att kroppen förbrukar magnesium och andra mineraler under natten. Därför tar vi alla mineraltillskott på kvällen, och zeoliterna på morgonen. Det får inte bli för komplicerat, då orkar inte jag hålla spåret.

Omica Organics visade sig åxå ha andra produkter som är bra för kroppen. pH och Cellbalans kan man ta om kroppen är försurad.

Botanica mist kan användas på många sätt. Dels kan man ha den på kroppen, speciellt nu när sommaren kommer för att fräscha upp huden. Man kan även spraya i ett rum för att fräscha upp energin.

Magnesiumolja visade sig vara en räddare i nöden för många som har svårt att svälja kapslar. På mig kliade den obehagligt, men när jag blandade ut den med olivolja eller någon annan ekologisk matolja, gick det mycket bättre. På sonen smörjer jag vaderna som ofta brukade vara stela och hårda muskler.

Läs gärna mer om hur viktigt det är med magnesium, klicka här! När jag läste det dokumentet insåg jag att hela min familj inklusive jag själv, lider av magnesiumbrist, och ändå tar vi kapslar nästan varje dag. Jag såg skillnad i humöret på sonen när han varit utan magnesiumtillskott några dagar, men jag hade inte kopplat det till magnesiumbrist.

Efter att ha läst mer om magnesium, började jag ge oss fler kapslar varje dag, och skillnaden där blev markant. Ett inre lugn framträder, både i mig och i sonen.

Hur vet man då, om man har tungmetaller, om man är försurad, om man lider brist på spårämen? Dels finns det många böcker i ämnet. Några säljer jag här på min sida, som kan vara till ledning. Men det bästa är naturligtvis att testa det. Mitt sätt att testa är med hjälp av bioresonans. Läs mer om det här.

Om du bor i Stockholmstrakten, kan du komma till mig och få det här testat. Om du bor långt härifrån, eller om det gäller någon som har svårt att sitta stilla, går det bra att skicka en hårtuss, så kan jag testa på den.

Observera att det är en energetisk test, det spelar inte någon roll var håret tas. Och det jag testar är dagsformen. Har man ätit tillräckligt med mineraler till exempel den dagen, så ser jag inte någon brist. Ibland visar testen det som kroppen behöver hjälp med just nu, och upprepade tester kan behöva göras.

Kontakta mig, så pratar vi vidare om det.

 

 

 

Produkter från Omica Organics

SuperZLite

läs om hur zeoliter fungerar!

Eller lyssna till ett föredrag om zeoliter >>>>

och ett om Fulvo syra >>>

 

Så här tar du Zeoliter >>>

—————-

SuperIonic, ett komplement till SuperZlite. Fulvosyra och spårmineraler.

————————

pH och Cellbalans – när man behöver återställa pH i kroppen.

————————

Botanica mist – uppflyftande spray för huden. Örter, fulvosyra, magnsiumolja och spårmineraler.

————————

Magnesium olja, en produkt för de som har svårt att svälja kapslar.