Energimedvetenhet Logo

Blomessenser

Den 5 juni 2006 hände någonting som förändrade mitt liv. Jag gick en kurs i Örtmagi, och denna dag skulle vi träffas klockan 5 på morgonen för att lära oss göra blomessenser enligt Bachmetoden.

Vi fick lära oss teorin hur det skulle gå till, och sedan skred vi till verket. Meditera, kontakta en blomma, hitta blomman och sedan göra essensen. Spendera en stund med blomman och fråga några frågor enligt en mall.

Under denna procedur kände jag att någonting inom mig tickade igång, en programmering som legat i mina celler (eller var det nu kan vara) och som plötsligt aktiverades.

Jag började göra blomessenser hemma, och meditera med växterna. Det blev mycket mediterat den sommaren. När hösten kom lade jag ifrån mig mina anteckningar, och de glömdes bort.

Men till jul var det dags att städa på skrivbordet, och då hittade jag alla anteckningar. Jag började skriva rent dem, och när jag satt och skrev fick jag en känsla av att det blommorna hade förmedlat, var liksom riktat till mig.

Samtidigt gick jag till en homeopat med min lillkille som var hyperaktiv och inte riktigt fungerade som andra barn i samma ålder. Efter några flaskor där påpekade min man att jag ju faktiskt kunde använda mina blomessenser istället.

Sagt och gjort, jag började ge både mig själv och resten av familjen en flaska av mina egna essenser. I början var det lätt trevande, men så småning om började jag hitta ett system. Jag övade upp mina färdigheter med pendeln i samma veva, och naturligtvis även intuitionen.

Ivrigt påhejad av mina vänner på Bonitologihögskolan, skapade jag, långsamt men målmedvetet, ett företag med blomessenserna som bas. Tre år senare, september 2009, sjösatte jag företaget, Johanssons Blomessenser.

Vid det laget hade jag samlat på mig mer än 200 olika essenser, och min affärside började växa fram. Jag designar blomessenser till olika nätverk, utifrån nätverkets värderingar och arbetssätt. Med så många blommor är kombinations- möjligheterna många, och alla kan få det man efterfrågar.

Bonitologerna var naturligtvis min första kund, och till dem har jag designat 20 olika blandningar för olika ändamål. Tanken är att alla har sina egna, unika blandningar.

Med tiden och lite hjälp från resursteamet i kommunen, gick det så småning om upp för oss att vår lilla kille hade autism. Han fungerade inte alls som andra barn i samma ålder, han pratade bara ettordsmeningar när han var 3 år. Med honom som utgångspunkt, och med mina MetaMedicinska kunskaper började jag göra blomessenser som skulle hjälpa honom att komma i balans.

Min fasta övertygelse är och förblir, att om man hittar grundorsaken till en obalans, så kan man behandla den och därmed så småning om komma i balans. Autism är för mig en obalans, och den håller vi på att korrigera i sonen. Blomessenserna är en del, men vi gör mycket annat också. Läs mer om detta i boken Autism – en sjukdom som kan läka, av Harald Blomberg, se första sidan.

Med tiden har det blivit många blommor i essensform, och många timmar i meditation med dessa. Allt samlar jag på, och så småning om kommer det en bok

Men redan idag kan du köpa en blomessens där jag tonar in mig på dig och tar fram det du behöver mest just nu. Allt jag behöver är ditt namn, naturligtvis adressen också om jag ska kunna skicka den. Skicka mig ett e-mail med dina uppgifter, så kommer essensen med faktura på posten.

I september 2011 omformade jag mitt företag och bytte namn. EnergiMedvetenhet heter det numera. Johanssons Blomessenser har blivit ett varumärke i företaget istället.

Om du har till exempel ett företag där du utbildar terapeuter, coacher eller annat, där du kan tänka dig att ni har användning av blomessenser för olika ändamål, tveka inte att kontakta mig så designar jag moderessenser till er. Du köper moderessenser av mig och distribuerar i ditt nätverk. Dina kunder i nätverket säljer till sina kunder.

Jag kan komma och hålla en kurs i hur man använder dessa. Hittills har jag sålt till nätverk där man är familjär med muskeltest, vilket kan vara ett sätt att ta fram vilken blandning kunden ska ha. Själv använder jag pendel.

Det unika med mina essenser är att de inte innehåller konserveringsämnen, bara vatten och blommans energi. Man kan välja att använda alkohol i blomessensen ut till kunderna, eller inte.

September 2016
Mitt företag, Johanssons Blomessenser, har jag vid det här laget lagt ner. Istället har jag startat aktiebolag med mina kollegor Nina Floréus och Hjördis Ahlin Boström. Tillsammans med dem och ytterligare en kollega gör vi essenser som inte bara grundar sig på växter. Nina gör mineralessenser och Annette gör essenser med energi från ärkeänglar och uppstigna mästare.

Det här innebär ett fantastiskt energimässigt lyft för essenserna och samtidigt har vi även skapat ett nytt varumärke.

En blomessens är en hjälp på din väg framåt.

 

Den är tänkt att hjälpa dig att häva energimässiga blockeringar i din fysiska kropp, och i energifältet kring kroppen.

 

Det kan medföra att du förändrar din vibration, och därmed lockar du till dig andra saker, människor och situationer än du tidigare gjort.

 

Vill du ha din egna blomessens, framtagen genom att jag tonar in mig och pendlar på dig, skickar du ett e-mail till mig med ditt namn och adress.
eva@energimedvetenhet.nu

origin-vibration-flaska

Pris: 200 kronor plus porto för en 30 ml flaska.

 

Du får även en kort förklaring på vad essensen är tänkt för, dvs vad jag har mediterat fram att blommornas energi hjälper dig med.

 

Var medveten om att det finns inte några som helst vetenskapliga försök bakom detta.

Så här tar du din blomessens >>>

—————————–